Математика Архивный вопрос

Привіт, мені потрібна допомога з домашніми завданнями. Моє домашнє завдання у вкладеннях. N809

Привіт, мені потрібна допомога з домашніми завданнями. Моє домашнє завдання у вкладеннях. N809
Нет комментариев

Ответы

Гость

40 ц 60кг =4060кг4060*20=81200 кг= 81т 2 ц древесины в 10 самосвалах 4060*4=16240 кг = 16 т 2 ц 40 кг в одном вагоне16240*10=162400 кг =162 т 4 ц в десяти вагонах162400+81200=243600 кг =243т 6 ц всего древесины

Нет комментариев
Гость

1) 4060 * 4 = 16240 ( кг ) = 162ц 40 кг - привезли в одному вагоні2) 16240 * 10 = 162400 ( кг ) = 1624 ц - привезли в 10 вагонах3) 4060 * 20 = 81200 ( кг ) = 812 ц - привезли в 20 самоскидах4) 162400 + 81200 = 243600 ( кг ) = 2436 ц II спосіб:(4060 * 4 * 10) + 4060 * 20 = 243600 ( кг ) = 2436 ц Відповідь: маса всієї деревини 243600 кг = 2436 ц.              

Нет комментариев