Математика Архивный вопрос

На склад завезли 6 центнерів 60 кілограм овочів:10мішків цибулі ,по 36 кг у кожному ,і кілька мішків моркви по 60кг у кожному .Скільки завезли мішків моркви?розвязання плиз зделайте с поясненями)

Нет комментариев

Ответы

Гость

   6ц60кг = 660 кг1)36 * 10 = 360 кг  --- цибулі2)660 - 360 = 300 кг осталось овочів3) 300 / 60 = 5 мішків  моркви завезли.

Нет комментариев
Гость

6ц60кг=660кг всього 10х36=360 кг цибулі 660-360=300кг моркви 300:60=5 мішків моркви  :) Удачи

Нет комментариев

Похожие вопросы