Математика Архивный вопрос

Коли авто проїхав 32 км,йому залишилось проїхати ще 60% шляху. Який шлях мав проїхати автомобіль?

Нет комментариев

Ответы

Гость

1)скільки % шляху проїхав автомобыль?100-60=40%2)скільки км складає 1 % 32:40=0,8 км 3)скільки км залишилось проїхати?0,8*60= 48 км4)весь шлях32+48= 80 км 2 спосібнехай весь шлях х км,тодіпроїхав 32 кмзалишилось проїхати 0,6хскладемо рівняннях=32+0,6хх-0,6х=320,4х=32х=32:0,4х= 80 км весь шлях 

Нет комментариев

Похожие вопросы